Sportwerkgever

Trainingsprogramma voor sportmanagers: unieke kans voor uw werknemer!

Trainingsprogramma voor sportmanagers: unieke kans voor uw werknemer!

In het kader van het S2a-project vindt in september in Finland een pilot trainingsprogramma plaats voor sportmanagers-/bestuurders. Ook werknemers van WOS-leden komen hiervoor in aanmerking, een unieke kans om hun competenties te verfrissen en laten aansluiten op de veranderende sportsector. Tevens is een uitgelezen kans om kennis te maken met sportmanagers uit allerlei verschillende Europese landen.

ARNHEM - 10 mei 2017

Drie medewerkers van WOS-leden kunnen van 3 tot 9 september in Vierumaki, Finland dit trainingsprogramma volgen. Het programma maakt deel uit van een pilot binnen het S2a-project. Tot de doelgroep behoren sportmanagers, verenigingsadviseurs en bestuurders met minimaal al enkele werkervaring. De training richt zich op vijf gebieden: 1. Strategic Decision, 2. People, 3. Resources, 4. Operations, 5. Sport Processes and Activities. Er zal een aantal belangrijke competenties in deze gebieden worden uitgelicht en uitgediept via onderwijs, casussen en presentaties. Het niveau van het programma is gericht op level 5 EQF.

Kosten
Er doen veertig deelnemers uit verschillende landen mee waarvoor verblijf is bekostigd. De organisaties waarvan de medewerkers deelnemen dienen alleen op voorhand de reiskosten te vergoeden, welke ze kunnen terugvragen na afloop van het trainingsprogramma.

Meer weten?
Bekijk hier het uitgebreide programma. Wilt u als werkgever uw medewerker in aanmerking laten komen voor deze unieke kans? Of lees jij dit als werknemer en ben je meteen al erg enthousiast? Aanmeldingen of vragen kunnen aan Marjolijn Spoorenberg, m.spoorenberg@sportwerkgever.nl.

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven