Sportwerkgever

17 mei: Praat mee over ‘De ultieme CAO Sport 2019’

17 mei: Praat mee over ‘De ultieme CAO Sport 2019’

Werkgevers en werknemers gaan op 17 mei 2018 in gesprek met als doel tot concrete voorstellen voor de CAO Sport 2019 en nieuwe meerjarenafspraken te komen. Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan de interactieve bijeenkomst ‘De ultieme CAO Sport 2019’.

ARNHEM - 27 maart 2018

Met deze bijeenkomst geven sociale partners een vervolg aan de moderniseringssessies van afgelopen jaar. De belangrijkste uitkomsten van deze sessies zijn in de afgelopen maanden met leden van de WOS, individueel en tijdens bijeenkomsten, besproken. In de komende periode gaan we ook de cao-app Werken in de Sport benutten om de zienswijze van werkgevers (én werknemers) op specifieke thema’s te bevragen. Op basis van de uitkomsten van al deze gesprekken en de app wordt het programma voor 17 mei vastgesteld. Het generatieproof maken van CAO Sport is sowieso één van de onderwerpen.

Betrokkenheid werknemers
In het proces naar een nieuwe cao is niet alleen participatie van u als werkgevers van belang. Ook de betrokkenheid van werknemers is essentieel. Graag willen we u vragen om te stimuleren dat ook een werknemer van uw organisatie zich aanmeldt voor deze bijeenkomst. Dit draagt bij aan het gezamenlijk doel: een CAO Sport die optimaal aansluit bij de wensen en behoeften in onze sector. Dit ondersteunt u in goed werkgeverschap en daarmee in een sterke bedrijfsvoering.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst ‘De ultieme CAO Sport 2019’ kan tot 11 mei aanstaande via dit online formulier. Aangezien we maximaal plek hebben voor 25 werkgevers en 25 werknemers geldt vol = vol. Het is raadzaam om u tijdig aan te melden. Het streven is om een zo groot mogelijke diversiteit aan organisaties te laten deelnemen.

Praktische informatie
Datum: 17 mei
Tijd: 13.00 - 16.00
Locatie: The Colour Kitchen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht

We beloven een interactieve bijeenkomst met veel ruimte voor eigen inbreng.

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven