Sportwerkgever

Leden

De WOS heeft voor haar leden met verschillende partijen afspraken gemaakt over dienstverlening. Op deze pagina vindt u informatie over dit ledenvoordeel.

Present en fiscaal loon

De WOS heeft voor al haar leden het product Present afgesloten bij Zilveren Kruis. Present is een pakket van diensten op het gebied van preventie van verzuim, bevorderen van gezondheid van werknemers en re-integratie van werknemers. Hier kunt u meer lezen over wat Present precies is.

Ziektekosten

De WOS heeft als werkgevers organisatie met verschillende partijen afspraken gemaakt over korting op dienstverlening. Hier vindt u informatie over de afspraken die er gemaakt zijn over de ziektekosten.

Arbodienst

De WOS heeft als werkgevers organisatie met verschillende partijen afspraken gemaakt over korting op dienstverlening. Hier vindt u informatie over de afspraken die er gemaakt zijn met arbodiensten.

Focusgroep

De focusgroep is voor medewerkers in de sport die zich bezig houden met gezond en vitaal werken. WOS-leden kunnen er op een interactieve manier met elkaar discussiëren, overleggen en informatie delen over onderwerpen die met het thema gezondheid en vitaliteit te maken hebben.