Sportwerkgever

Prioriteiten CAO Sport: loon en persoonlijke ontwikkeling

Prioriteiten CAO Sport: loon en persoonlijke ontwikkeling

De afgelopen periode stond weer een poll online in de CAO app Werken in de sport. Heb jij hem al gedownload en gaf jij ook je mening? App-gebruikers die dat wel deden, gaven aan dat binnen de komende CAO Sport loon en persoonlijke ontwikkeling de hoogste prioriteit moeten krijgen.

ARNHEM - 17 juli 2018

Op een derde plaats staat het keuzebudget (22% van de gebruikers), gevolgd door pensioen (13%). Medezeggenschap beschouwen de gebruikers niet als prioriteit voor de CAO Sport.

Looptijd
De huidige CAO Sport heeft een looptijd van drie jaar (2016-2018). Naar deze looptijd gaat de voorkeur van werknemers in de sport ook uit voor de komende cao (47%). Eveneens een groot deel (40%) vindt twee jaar een geschikte looptijd. Slechts 13 procent geeft de voorkeur aan een cao voor een jaar.

Denk ook mee!
Heb jij de CAO app Werken in de sport al gedownload? De gebruiksvriendelijke app biedt naast een veelheid aan informatie over de CAO Sport ook de ‘denk-mee-functie’ om jouw input over arbeidsvoorwaarden en werken in de sport te geven. Verder bevat de app onder meer een FAQ met de meest gestelde vragen en antwoorden en een agenda met alle belangrijke data voor zowel werkgevers als werknemers.

Bekijk ook het filmpje over de app Werken in de sport.

De app downloaden

De app is gratis te downloaden via de Google Play Store (voor Android) en de App Store (voor Apple). Na installatie kan de app direct worden gebruikt. Zet je notificatie aan om op de hoogte te zijn van het alle updates. Downloaden dus, en je hebt altijd de juiste informatie bij je!

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven