Sportwerkgever

Personeelsvoorzieningen van Centraal Beheer Achmea

Personeelsvoorzieningen van Centraal Beheer Achmea

Door afspraken die de WOS heeft gemaakt met Centraal Beheer Achmea over de Personeelsvoorzieningen, kunnen uw medewerkers profiteren van flinke kortingen op een uitgebreid pakket verzekeringen en financiële diensten.

ARNHEM - 22 december 2016

Het gaat onder andere om 10 procent korting op de Autoverzekering en 8 procent korting op de Woongarantverzekering. Ook kunnen uw medewerkers profiteren van speciale aanbiedingen op het gebied van reizen, gezondheid en mobiliteit. Voor u, als werkgever, zijn aan Personeelsvoorzieningen geen kosten verbonden. Personeelsvoorzieningen is een prima manier om de betrokkenheid van uw medewerkers te vergroten.

Ledenvoordeel
Al ruim 45 leden van de WOS maken gebruik van deze regeling. Hierdoor profiteren ruim 350 medewerkers in de sector van een aantrekkelijke korting op hun particuliere verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. Maakt u als werkgever nog geen gebruik van deze regeling, neem dan snel contact op met Centraal Beheer Achmea en profiteer ook van dit ledenvoordeel.

Meer weten?
Wilt u als werkgever meer weten over Personeelsvoorzieningen? Of wilt u de Personeelsvoorzieningen aanbieden aan uw medewerkers? Neem dan contact op met Centraal Beheer Achmea, telefoonnummer 055 579 8177. Of kijk op: www.centraalbeheer.nl/personeelsvoorzieningen.

Heeft u als werknemer vragen? Bel dan naar telefoonnummer 055 579 8000. Onze medewerkers zijn u graag van dienst op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk op: www.centraalbeheer.nl.

Kortingsafspraken Centraal Beheer - WOS

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven