Sportwerkgever

De Werkgeversdesk van Zilveren Kruis

De Werkgeversdesk van Zilveren Kruis

Misschien heeft u het al gemerkt? Bij de Werkgeversdesk staat een nieuw team voor u klaar. Hier leest u wat het team voor u kan doen. En wat het nieuwe telefoonnummer en postadres van de Werkgeversdesk is.

ARNHEM - 17 mei 2017

Naast informatie en aanvragen van gezondheidsoplossingen kunt u sinds 3 april jl. ook bij de Werkgeversdesk terecht voor:
  • uitgebreid advies over hoe u uw gezondheidsbeleid verbetert;
  • inzicht in welke gezondheidsoplossingen het beste bij uw bedrijf passen;
  • inzicht in mogelijke financieringsopties.
Nieuw telefoonnummer
Het nieuwe team is bereikbaar op een ander telefoonnummer. U bereikt de Werkgeversdesk voortaan op (071) 365 21 00. U krijgt nu ook een keuzemenu. U kiest optie 1 voor vragen over declaraties. Voor alle overige vragen of voor advies blijft u aan de lijn. Ook kan het zijn dat u iemand anders dan uw vaste contactpersoon aan de telefoon krijgt. Post voor de Werkgeversdesk stuurt u voortaan naar Leiden Het nieuwe postadres is: Werkgeversdesk Zilveren Kruis, Postbus 444, 2300 AK Leiden. Het e-mailadres blijft hetzelfde.

Heeft u vragen of hulp nodig?
U bereikt de Werkgeversdesk van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.30 uur. Of stuur een e-mail naar werkgeversdesk@zilverenkruis.nl.

Wat doet de Werkgeversdesk?
De medewerkers van de Werkgeversdesk Arbeidsgerelateerde zorg geven advies over preventie, verzuim en re-integratie. Rechts onderin kunt u uw vraag via de helpdeskbutton aan de Werkgeversdesk stellen. Dankzij goede afspraken met alle zorgverleners kan de Werkgeversdesk u snel de beste zorgoplossingen leveren. Dat neemt u veel van het geregel uit handen en zorgt dat u precies weet waar voor u de financiële voordelen te vinden zijn.

Wat is Present?
Gezond Ondernemen is investeren in de gezondheid van mensen. Het is een investering die altijd winst oplevert. Gezonde medewerkers zijn meer betrokken, flexibeler en creatiever. Dat levert minder verzuim op. De WOS heeft voor al haar leden het product Present afgesloten bij Zilveren Kruis. Voor het gebruik van Present is het niet relevant bij welke zorgverzekeraar uw mensen verzekerd zijn. Daarom stellen we u graag voor aan Present.

Voor meer informatie over Present, kijk hier.

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven