Sportwerkgever

Waarom je mee wil doen aan het Talentprogramma ‘Werken in de Sport’

Waarom je mee wil doen aan het Talentprogramma ‘Werken in de Sport’

Met passie, enthousiasme en een mooi complementair team aan begeleiders zijn we volop aan de slag met het Talentprogramma 'Werken in de Sport'. De 7e editie alweer en elk jaar weer een succes. Als oud-deelnemer weet ik – Nischa Janssen - hoe waardevol dit programma voor mij, maar ook andere deelnemers is geweest. En niet alleen voor de deelnemers, ook voor de sportorganisaties die hun 'talent(en)' en daarmee ook hun eigen organisatie verder laat ontwikkelen. Kennis wordt vermenigvuldigd, herijkt en vernieuwd.

ARNHEM - 9 augustus 2017

Kijkend naar de WOS (mijn eigen organisatie) heeft het een nieuwe manier van kennisdelen gebracht. Intervisie, brainstormen, met elkaar anders kijken en meer zien. Passie aanjagen en najagen. Voor mezelf een stip op de horizon. En hoe meer je in contact komt met anderen, hoe meer je over jezelf leert.

Leidinggevenden
Ook de leidinggevenden van de 'talenten' vormen met elkaar nieuwe inzichten, tijdens de twee sessies, inbegrepen bij het programma. Uit eerdere edities zoekt een aantal elkaar vandaag de dag nog op om te klankborden. En hoe mooi is dat? Dat maakt een programma geen programma meer én dat is nu net wat het 'Talentprogramma' waardevol maakt.

Een tipje van de sluier
Wat zat in het programma van de vorige edities? De Roos van Leary; wat roept jouw gedrag bij de ander op en hoe kun je dit beïnvloeden? Dam versus schaakland; in welke context werk jij (beslissers versus beïnvloeders en alles er tussenin)? Wie ben ik, wat zijn mijn tools, wat helpt en hindert me? Wat kan ik leren van Francesco Wessels, de coach van de olympische coaches?

Onder het genot van
Welke persoonlijke en professionele ontwikkeling wil jij doormaken? Een mooie vraag om over na te denken aan de Costa del ... of tijdens een tour op je racefiets. Wat gun jij jezelf en indien je leidinggevende bent: 'Wat gun jij jouw medewerkers'?

En dan nu de formule, voor als je geïnteresseerd bent! Aanmelden kan nog tot en met 15 september 2017

Het Talentprogramma Werken in de Sport is het gezamenlijke initiatief voor de talentvolle professionals van de sportbonden, provinciale en regionale sportorganisaties, universitaire sportcentra en sportgerelateerde organisaties. Het Talentprogramma is opgericht om meer structurele aandacht én samenwerking te genereren voor talentontwikkeling en goede professionals te behouden voor de sport.

Inspireren
Met dit programma kunt u de talenten in uw werkorganisatie iets extra’s bieden en inspireren. Het biedt uw talent de unieke kans om de volgende stap te zetten in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, het eigen netwerk verder uit te bouwen en in gesprek te gaan met toonaangevende personen (o.a. directie, bestuur, programmaleiders) en elkaar over de ins en outs van werken in een sportorganisatie en het managen van programma’s in het brede veranderende krachtenveld van sport.

Reacties en ervaringen
Lees de reacties en ervaringen van deelnemers van eerdere edities of ga gelijk naar de uitgebreide informatie van deze 7e editie van het Talentprogramma.

Vragen
Neem voor vragen en meer informatie contact op met Rianne Mulder, coördinator van het Talentprogramma: rianne.mulder@nocnsf.nl of bel: 06-81431055.

Nischa Janssen is begeleider van het Talentprogramma 'Werken in de Sport', beleidsadviseur bij de WOS (Werkgevers in de Sport) en verantwoordelijk voor de thema's inzetbaarheid, vitaliteit, loopbaan en ontwikkeling. Vanuit sociale partners de aanjager en projectleider van werkenindesport.nl en andere loopbaaninitiatieven in de sport. In het dagelijks leven groepslesinstructeur Bodypump en Pilates en tevens sportfanaat.

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven