Sportwerkgever

Help uw medewerkers bij het maken van de juiste pensioenkeuzes

Help uw medewerkers bij het maken van de juiste pensioenkeuzes

Uw medewerkers helpen bij het maken van de juiste pensioenkeuzes? Dat begint bij goede pensioenkennis. Deze kennis krijgt u in de Basiscursus Pensioen van PFZW, het pensioenfonds voor de georganiseerde sport.

ARNHEM - 5 februari 2018

De basiscursus geeft u inzicht in en uitleg over het pensioenpakket van PFZW. Ook staat PFZW stil bij de laatste actualiteiten rondom de nieuwe pensioenregeling en MijnPFZW. U heeft de mogelijkheid eigen praktijkcases in te brengen. Zo krijgt u een nog beter beeld van de regeling. Na afloop bent u in staat medewerkers te informeren over de keuzes die zij hebben in de PFZW-pensioenregeling. Ook bent u bekend met begrippen als dekkingsgraad, partnerpensioen, vrijwillige voortzetting en waardeoverdracht.

Voor wie?
Medewerkers P&O, medewerkers Salarisadministratie en leden OR.

Prijs
Gratis.

Incompany
Wilt u op uw eigen locatie (in company) een pensioenworkshop geven? Dit is mogelijk vanaf minimaal vijf medewerkers. Vraag dan de workshop Pensioen in beweging aan.

Datum en locatie
De Basiscursus Pensioen wordt twee keer per jaar regionaal georganiseerd op verschillende locaties in het land. Lees verder voor de verschillende data en locaties. Via deze link kunt u ook aanmelden. De workshop duurt van 10.00-14.00 uur.

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven