Sportwerkgever

Ronald Veldman verlaat de WOS

Ronald Veldman verlaat de WOS

Per 1 januari 2019 vertrekt Ronald Veldman bij de WOS en treedt hij in dienst bij de brancheorganisatie Modint. Ronald kwam 11 jaar geleden in dienst van de WOS als beleidsadviseur. Hij heeft vanaf die tijd veel voor de sportsector betekend. Als regievoerder voor de CAO Sport heeft hij zich sterk gemaakt voor eigentijdse arbeidsvoorwaarden. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor specifieke thema’s waaronder het pensioendossier en de modelovereenkomsten voor opdracht.

ARNHEM - 21 december 2018

Een belangrijk resultaat voor de sector was natuurlijk de ministeriële regeling voor bondstrainers en technisch directeuren. Tijdens de recente onderhandelingen was hij eerste onderhandelaar namens werkgevers.

Afscheidswoord van Ronald
“Per 1 januari 2019 verlaat ik de sportsector. In de wereld van de mode, interieur, textiel en tapijt ga ik een nieuw avontuur aan. Ik ga bij Modint aan de slag als senior beleidsmedewerker sociale zaken. In de kern ga ik ook daar uitvoering geven aan de cao-afspraken, maar daar houdt de vergelijking wel zo’n beetje op. Ik heb ontzettend veel zin om daar te starten en verlaat de WOS in de wetenschap dat de organisatie met een nieuwe kapitein weer mooie en goede dingen voor de sector gaat doen.”

Accounts
De accounts van Ronald worden tijdelijk waargenomen door de beleidsadviseurs Marieke Audenaerde en Nischa Janssen. Per 15 januari zal Frank van Gene de WOS versterken in de functie van beleidsadviseur. In de volgende nieuwsbrief zal hij zich aan u voorstellen.

Dankwoord
We danken Ronald voor zijn waardevolle werk voor de sector en gaan zijn betrokkenheid, humor en collegialiteit missen. We wensen hem succes en geluk toe in zijn nieuwe baan.

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven