Sportwerkgever

Interactieve meeting resultaten ESSA-Sport project

Interactieve meeting resultaten ESSA-Sport project

Op maandag 13 mei vindt een interactieve meeting plaats waarin we de resultaten uit het ESSA-Sport project willen bespreken met werknemers uit de Nederlandse sportbranche. Na twee jaar deskresearch en het verwerken van de respons op de vragenlijst ‘EU employer skills’, hebben we inzicht verkregen in de veranderende arbeidsmarkt in de sport op Nederlands en Europees niveau. Wij nodigen u van harte uit om hierover mee te praten!

ARNHEM - 26 april 2019

In een dynamische sportsector is verandering de enige constante. De sector groeit en daarmee de verwachtingen op nationaal, regionaal en lokaal niveau. Er wordt meer gevraagd van de werknemers en vrijwilligers in de sport. Toch is er nog weinig bekend over de structuur en vaardigheden van werknemers die gevraagd worden en nodig zijn, zowel op Nederlands als Europees niveau. Het ESSA-Sport project is het eerste onderzoek in Europa wat zich richt op het in kaart brengen van deze structuur en vaardigheden.

Na twee jaar van onderzoek en het uitzetten van een vragenlijst in 18 Europese landen, zijn nu de eerste resultaten bekend! Zowel Nederlandse als Europese sportorganisaties hebben zich uitgesproken over onder andere de benodigde vaardigheden die nodig zijn binnen de sportsector en, nog belangrijker, welke zij missen! Aan de hand van deze resultaten gaan wij graag met u in gesprek. Over wat u van de resultaten vindt, of u zich hierin kunt vinden en wat wij als sector met deze bevindingen kunnen in de toekomst.

Aanmelden
Graag gaan wij op 13 mei met u in gesprek tijdens een interactieve meeting. De bijeenkomst wordt georganiseerd in DeWeerelt van Sport te Utrecht en is geheel gratis. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link: Aanmelden

Praktische informatie
Datum: Maandag 13 mei 2019
Inloop: 13.45 (ontvangst met koffie, thee en koekjes)
Aanvang: 14.00 uur
Einde: +/- 16.00 uur
Locatie: 'De Weerelt', Orteliuslaan 1041 in Utrecht

Parkeren
Parkeergelegenheid voor bezoekers bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw DeWeerelt aan de Janssoniuslaan, schuin tegenover het gebouw van Anatommie. Aanmelden bij de intercom voor de slagboom, waarna je toegang krijgt tot de parkeerplaats. (Als deze vol is, dan is de dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid bij P&R Papendorp aan de Mercatorlaan.)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het project of de meeting? Neem dan contact op met een van adviseurs of kijk op sportwerkgever.nl.
Marieke Audenaerde
Koen Vermooten


Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven