Sportwerkgever

WOS zoekt Beleidsadviseur/Consultant Sport

WOS zoekt Beleidsadviseur/Consultant Sport

De WOS heeft een vacature voor een Beleidsadviseur/Consultant Sport.

ARNHEM - 7 juni 2019

Wie zijn wij?
Werkgevers in de Sport (‘WOS’) is binnen de sector sport & bewegen een krachtige belangenbehartiger op het brede terrein van arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden. Belangrijke kerntaken zijn het tot stand brengen van de CAO Sport en het regie voeren op de uitvoering daarvan. Daarnaast is de WOS op haar terrein het kennisknooppunt van de sector; van vraagbaak tot kennisuitwisseling. Wij zijn een team dat omschreven kan worden als gedreven, leergierig, resultaatgericht, betrokken en deskundig.

Hoe ziet je werk eruit?
Als Beleidsadviseur/Consultant Sport geef je leiding aan of participeer je in verschillende (deel)projecten op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Deze projecten zijn organisatieoverstijgend en hebben impact op de gehele sportsector. Daarnaast adviseer je onze leden (o.a. KNVB, NOC*NSF en KNHB) over verschillende HR en/of juridisch gerelateerde onderwerpen. Je bouwt aan langdurige relaties met leden, onder meer door aandacht te hebben voor de behoeften van de leden en door hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Als Beleidsadviseur/Consultant Sport treed je op als ambassadeur van de WOS. Tijdens opdrachten en projecten ben je inspirator en motivator voor onze leden en evalueer je regelmatig de behaalde resultaten. Je stelt hierbij hoge eisen op het gebied van kwaliteit. Onze standplaats is: DeWeerelt van Sport, aan de rand van Utrecht, een echt huis van sport.

Functie-eisen
  • afgeronde HBO/WO opleiding;
  • je hebt ruime ervaring met projectmatig werken op HR en/of op juridisch gebied (opstellen, realiseren en evalueren van projectplannen);
  • je bent in staat om draagvlak te creëren bij onze leden voor initiatieven en beleids-/projectplannen;
  • je beschikt over analytisch vaardigheden, je bent klantgericht en werkt zelfstandig;
  • je staat open voor diverse werkzaamheden (op operationeel, tactisch en strategisch niveau) en je bent voortdurend bezig met je eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van de sector sport & bewegen en van de WOS;
  • je bent in staat om beleid te vertalen naar concrete activiteiten/instrumenten;
  • je hebt passie voor sport en hebt bij voorkeur ervaring binnen de sector sport & bewegen.
Arbeidsvoorwaarden
De WOS biedt een zelfstandige functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen als Beleidsadviseur/ Consultant Sport. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar. De functie is conform de CAO Sport ingedeeld schaal 10. Schaal 10 kent een minimumsalaris van € 3.151,- en een maximum van € 4.623,- (inschaling vindt plaats op basis van ervaring).

Sollicitatie
Heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV en motivatie voor 17 juni 2019 naar info@sportwerkgever.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Audenaerde (Beleidsadviseur) via 06-12374614.

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven