Sportwerkgever

SportwerkgeverScan

U bent ongetwijfeld goed in uw tak van sport, maar bent u ook een goede werkgever?
Met de SportwerkgeverScan kunt u snel zien hoe u er voor staat! Of u alles op orde hebt of dat er nog zaken zijn te verbeteren. Het invullen van de SportwerkgeverScan is geen doel op zich, maar een hulpmiddel om uw werkgeverschap nog meer te verbeteren! Er zijn drie vragenlijsten ontwikkeld, voor de kleine -, de middelgrote - en de grote sportwerkgever. Nadat u de vragenlijst hebt ingevuld, ziet u meteen waar u nu staat en kunt u zich zelf feliciteren of hebt u informatie op grond waarvan u verbeteringen kunt aanbrengen!

Lees de handleiding voordat u verder gaat!

Natuurlijk kunt u deze vragenlijst zelf invullen, of samen met anderen in uw organisatie, maar het kan belangrijk zijn dit onder begeleiding te doen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de vragen goed worden geïnterpreteerd. Dat de discussie goed wordt geleid en dat het juiste antwoord wordt gegeven. Zodoende ontstaat er dus een zo objectief mogelijk beeld van u als Sportwerkgever. En belangrijker: een opstap naar verbeteringen wordt zo nog makkelijker! Neem dan contact op met de helpdesk via de button rechtsonder!.

 

Alles over goed werkgeverschap - Sportbestuur & Management februari/maart 2011

U bent een Sportwerkgever met maximaal 10 werknemers en u wilt voldoen aan de minimale en wettelijke eisen voor Goed Werkgeverschap! Klik dan op de grijze button!
U bent een Sportwerkgever met tussen de 10 en 50 werknemers en u wilt voldoen aan de minimale en wettelijke eisen en bovendien een adequaat pakket aan instrumenten bezitten! Klik dan op de blauwe button!
U bent een Sportwerkgever met 50 werknemers of meer en u wilt voldoen aan de minimale en wettelijke eisen en in het bezit zijn van uitgebreid pakket aan professionele instrumenten die afgeleid zijn van uw (strategische) organisatiedoelen! Klik dan op de oranje button!

 Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de Helpdesk via de button rechtsonder!