Sportwerkgever

Inspiratiebox Duurzame Dialoog

Inspiratie box voor het versterken van de dialoog in de sport

Sport en bewegen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook duurzame inzetbaarheid draait om bewegen. Het gaat over vragen als: Hoe kun je als sportorganisatie meebewegen met een veranderende omgeving? En: Hoe blijf je als medewerker vitaal, in balans en in ontwikkeling, nu en in de toekomst? Zowel organisatie als medewerker hebben belang bij duurzame inzetbaarheid, maar deze kan niet zonder een goede dialoog.

Waarom is het belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan over duurzame inzetbaarheid en waar gaat duurzame inzetbaarheid eigenlijk over? De antwoorden op deze en andere vragen vind je in het deel 1 van deze inspiratie box. Deel 2 bevat allerhande informatie en tips om met elkaar in dialoog te gaan om samen in duurzame inzetbaarheid te investeren. De inspiratie box is ontwikkeld door een denktank. Deze denktank bestond uit een vertegenwoordigers van zowel kleinere als grotere sportorganisatie (waaronder HRM-adviseurs, leidinggevenden en leden van OR/PVT). Het colofon beschrijft de totstandkoming van de inspiratie box.

U heeft de mogelijkheid om de delen afzonderlijk te raadplegen en te downloaden door op desbetreffende onderdeel uit onderstaande figuur te klikken. Onderaan treft u het document in zijn volledigheid aan, evenals nog twee werkdocumenten: een dialoogkaart en inspiratiemateriaal en handvatten voor de dialoog.

 

Andere downloads:

Dialoogkaart Inspiratiemateriaal en handvatten dialoog Volledige Tool Duurzame inzetbaarheid


Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de Helpdesk via de button rechtsonder!