Sportwerkgever

Nischa Janssen

Nischa Janssen

Als beleidsadviseur arbeidszaken en communicatie ben ik verantwoordelijk voor een van onze kerntaken: het vormen van een Kennisknooppunt voor kennisuitwisseling, zowel tussen de leden als in relatie tot externen. Daarbij richten we ons op alle activiteiten die verband houden met arbeidsvraagstukken, inclusief het geven van ondersteuning bij het vertalen van wet- en regelgeving en de implementatie daarvan voor de sector sport en bewegen.

Duurzame inzetbaarheid wint terrein binnen de sportsector. Met de themaprojecten Vitaliteit, Loopbaan en Ontwikkeling en Slimmer Werken bied ik onze leden ondersteuning en facilitering voor vitale, competente en trotse medewerkers in de sport. U kunt daarbij denken aan handvatten voor een integraal gezondheidsbeleid en het behoud van onze mensen door de inzet van een sterk loopbaan-, ontwikkelings- en mobiliteitsbeleid in de sportsector. 

Persoonlijke noot: het bereiken van prestaties in de sport doe je nooit alleen. Als groepslesinstructrice binnen de sport- en fitnessbranche geef ik bodypump, yoga en pilates lessen. Ik vind het heerlijk om mijn groep te stimuleren om het beste uit zichzelf en elkaar te halen, want daar doen we het voor!

T: 06 513 156 59
E: n.janssen@sportwerkgever.nl