Sportwerkgever

Werkgeverstest

Als sportorganisatie bent u altijd in ontwikkeling. De wereld om u heen verandert en ook uw organisatie zal zich daarop aanpassen. Om uw doelen te realiseren en voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden bent u afhankelijk van uw medewerkers. Dit kunnen werknemers, vrijwilligers en zelfstandigen zijn.

Sleutel tot succes
Om alle activiteiten zo goed mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat de (vrijwillige) medewerkers tevreden zijn. Tevreden met het bestuur, de organisatie, de werkzaamheden en de waardering die ze daarvoor krijgen. Het is de moeite waard om daar achter te komen. Want arbeidsvreugde lijkt de sleutel tot een succesvolle organisatie.

Wat is arbeidsvreugde?
Als mensen prettig in hun vel zitten en hun werk met plezier en voldoening doen, is dat niet alleen voor de (vrijwillige) medewerkers een goede zaak, ook de organisatie vaart daar wel bij. Maar wat is ‘arbeidsvreugde’? Het lijkt zo’n abstract begrip. Toch is het verrassend goed te meten. Arbeidsvreugdespecialist Kees Kouwenhoven maakte speciaal voor de WOS de werkgeverstest.

Klik hier voor de werkgevertest.Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de helpdesk via de button rechtsonder!