Sportwerkgever

Focusgroep

Graag nodigen we u uit om lid te worden van de focusgroep Vitale Sportwerkgever op www.netwerkinbeweging.nl. We willen hier vanuit de WOS een platform inrichten voor medewerkers in de sport die zich bezighouden met gezond en vitaal werken. Op deze manier kunnen leden op een interactieve manier met elkaar discussiëren, overleggen en informatie delen over onderwerpen die met het thema gezondheid en vitaliteit te maken hebben.

Via de website www.vitalesportwerkgever.nl zijn instrumenten en faciliteiten beschikbaar die kunnen helpen bij het uitvoeren van gezondheidsbeleid en kunt u vragen stellen aan de helpdesk. Met andere leden spreken over gezondheidsbeleid is mogelijk in de besloten focusgroep. De WOS zal uiteraard ook actief zijn op dit platform. Op deze manier kunnen we samen voor een gezondere sportsector zorgen!

Uiteraard hopen wij dat zo veel mogelijk leden zullen deelnemen, dus mocht u zelf geïnteresseerd zijn of heeft u binnen uw organisatie geïnteresseerde collega's? Stuur dan een e-mail naar: n.boekel@werkgeversindesport.nl. U ontvangt dan een uitnodiging.

We hopen u snel te zien op ons platform!