Sportwerkgever

Mkbasics.nl

Het zijn moeilijke tijden. Veel organisaties moeten bezuinigen of zelfs reorganiseren om het hoofd boven water te houden. Juist in deze roerige tijden is het belangrijk om een goede arbodienst te hebben, die kwalitatief goede begeleiding biedt aan uw medewerkers, maar die tevens met u meedenkt over de financiele risico’s van verzuim en hoe deze risico’s te beperken zijn. De WOS heeft een samenwerking met Mkbasics.nl. Hieronder een korte introductie.


Over mkbasics.nl

Wij zijn een tikkeltje eigenwijs, wij geloven namelijk niet in de traditionele aanpak van de gemiddelde arbodienst. Onze mkb mentaliteit staat garant voor snelheid en duidelijkheid. Wij zijn een full service arbodienstverlener met een eigentijdse kijk op verzuim. Verzuim dat in de eerste 2 jaar, maar ook in de 10 jaar erna nog onze aandacht heeft!

Nieuwe ziektewet & WIA
De sociale wetgeving is continu aan veranderingen onderhevig. Wij helpen u met een gericht antwoord op de vraag "Wat moet ik doen inzake de nieuwe Ziektewet en WIA" graag om grip op uw geldstromen te houden. Onder meer door te waken over scherp de forse afdrachten aan verzekeraar of overheid (UWV). Ongeacht of uw onderneming eigenrisicodrager is inzake de Ziektewet en/of WIA. Wij adviseren en helpen u om uw doelen te halen op het gebied van arbeid en gezondheid.

Waarom mkbasics.nl
Zodra een van uw medewerkers ziek wordt krijgt u te maken met verschillende wettelijke regels. Regels die een investering in tijd vergen, maar ook financiële risico's met zich meebrengen. Wij bieden u een compleet pakket op het gebied van verzuim- en re-integratie waarbij Wet Verbetering Poortwachter volledig gedekt is. De dienstverlening wordt ingevuld door een vast team van goed opgeleide professionals met ervaring in uw branche die samen met u de arbeidsproductiviteit verhogen en uw verzuimschadelast beperken.

Korting
De WOS heeft voor u speciale kortingen afgesproken op de aansluitbijdrage bij mkbasics.nl. Afhankelijk van het gekozen pakket, kan uw korting oplopen tot 20% korting op een verrichtingencontract.

Wij bieden u overstapgemak!

  • wisselen van arbodienst vraagt om een aangetekende opzegging vóór 1 oktober. Met een pro-forma opzegging heeft u tot 31 december de tijd om een keuze te maken om wel of niet over te stappen. De WOS heeft voor u een standaard opzegbrief;
  • voor meer informatie mailt u naar: corina.vrins@mkbasics.nl o.v.v. WOS-lid.

Geïnteresseerd?
Voor een vrijblijvende offerte, bel of mail:
Corina Vrins: 06-52501926, corina.vrins@mkbasics.nl

Meer informatie:

Download_aanbod_mkbasics_WOS-leden
Download_arbozorg_opzegbrief
Download_Totaaloverzicht_pakketten2013.pdf

 

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de helpdesk via de button rechtsonder!.