Sportwerkgever

Rienks Arbodienst

De WOS vindt het belangrijk om voor haar leden goede afspraken met goede partners te maken en heeft daarom een samenwerking met Rienks Arbodienst opgezet. Met vaste en deskundige contactpersonen, snelle en daadkrachtige reacties en voordelige arbopakketten is er een passend en speciaal aanbod voor alle leden tot stand gekomen.

Rienks Arbodienst is een middelgrote landelijke arbodienst. Voortbouwend op twintig jaar ervaring begeleiden deskundigen werkgevers en werknemers bij het inrichten en uitvoeren van het gezondheidsbeleid. Goede gezondheid en goede werkomstandigheden gaan hand in hand met doelgerichte verzuimbegeleiding en duurzame werkhervatting.

Samenwerkingsvormen
Alle organisaties die samenwerken met Rienks Arbodienst krijgen vaste contactpersonen. Wij bieden u twee verschillende samenwerkingspakketten aan

  1. De eerste vorm is een basisvorm waarbij u de aansluiting met de arbodienst heeft, het gebruik en de mogelijkheden van een online systeem tot uw beschikking heeft en ons kunt inschakelen wanneer het nodig is. Deze optie bevat een overeenkomst ‘op basis van verrichtingen’ waarbij u 8 euro per medewerker per jaar betaalt voor systeemlicenties, verzuimcoördinatie, gegevensverwerking en de signaleringsfunctie. De facturering van verrichtingen is op basis van uren van de bedrijfsarts waarbij de inzet van de bedrijfsarts 153 euro per uur (exclusief administratiekosten) en per dagdeel 565 euro bedraagt.
  2. De tweede vorm is een all-in vorm waarbij u ongelimiteerd van de diensten van de bedrijfsarts gebruik kunt maken in combinatie met toegang tot het online systeem en de hulp van het secretariaat. Een ‘all-in abonnement’ bij Rienks Arbodienst kost 122 euro per medewerker per jaar.

Meer informatie:

Arbozorg opzegbrief
Arbodienstverlening op maat

Meer informatie
De diensten van Rienks zijn beschikbaar voor werkgevers die lid zijn van de WOS. Wilt u meer informatie of wilt u gebruik maken van de diensten van Rienks? Neem dan contact op met een van de adviseurs.

Contactpersoon WOS
Nischa Janssen
n.janssen@sportwerkgever.nl
06-51315659
Contactpersoon Rienks
Rolf de Vries
R.de.Vries@aarbodienst.nl
06 145 69 890 / 033 494 2280

 

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de helpdesk via de button rechtsonder!.