Sportwerkgever

Contracten

Het vastleggen van afspraken in een arbeidsovereenkomst geeft duidelijkheid vooraf, maar helpt ook om toekomstige geschillen te voorkomen. Bij het afsluiten van een arbeidsovereenkomst heeft u te maken met allerlei regels, zoals het aantal arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd dat u kunt afsluiten. Op deze pagina vindt u informatie over arbeidsovereenkomsten en modelcontracten.

Contractenwijzer

In de Contractenwijzer vindt u algemene informatie over het afsluiten van een arbeidsovereenkomst. Er wordt uitleg gegeven over de regelgeving, waarmee u te maken heeft. Ook wordt specifiek ingegaan op de arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd en onbepaalde tijd en de flexibele arbeidsovereenkomsten.

Modelcontracten leden

De WOS heeft speciaal voor leden een aantal modelcontracten gemaakt. Voordat u gebruikmaakt van deze modelcontracten is het verstandig om eerst de contractenwijzer te lezen.

Modelcontracten sportverenigingen

De WOS heeft speciaal voor sportverenigingen een aantal modelcontracten gemaakt. Voordat u gebruikmaakt van deze modelcontracten is het verstandig om eerst de Contractenwijzer te lezen.